MEMÒRIA DE LA CAMPANYA MUNICIPAL D'ANIMACIÓ LECTORA BIBLIOTECA-ESCOLA 2018

26 de maig del 2018

ELS AUTORS DEL LLIBRE


Conxa:

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Sant Carles de València en l'especialitat de pintura l'any 1987. Posteriorment va ampliar estudis amb cursos de gravat i serigrafia a la mateixa facultat  i de tapís artesanal a l'escola d'Arts i Oficis de València.


Artista multidisciplinar, té en el seu haber diversos premis de pintura i fotografía i ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives de pintura, escultura, fotografia i tapís artesanal.

 Ha participat en diferents projectes i iniciatíves artístics, com la creació de decorats per a programes infantils de televisió. Pel que respecta a l'obra gràfica es autora de nombrosos cartells i ha il·lustrat llibres de relats, poemaris i àlbums infantils per a diverses editorials de la Comunitat Valenciana i Catalunya.

Actualment dirigeix la seua pròpia empresa d'activitats extraescolars.
Nel·lo:
Periodista d'ofici, ha treballat a diversos mitjans de comunicació públics i privats de la Comunitat Valenciana, com ara els diari Mediterráneo i el Set, Ràdio Nou i Canal Nou Televisió Valenciana, on ha exercit de redactor de notícies, tant de la comunitat, com nacionals i internacionals.
En el camp de la l'audiovisual ha dirigit diversos documentals per a la televisió pública i per a productores privades.
En la vessant literària ha publicat set llibres de poemes, dues novel·les, tres llibres de relats curts i tres àlbums infantils il·lustrats, la majoria d'ells, premiats a certamens literaris de la Comunitat Valenciana, Catalunya i les illes Balears.
Es autor també de treballs d'investigació sobre la Guerra Civl Espanyola.

Actualment ha iniciat una nova aventura literària, però no com escriptor, si no com editor a través de l'editorial Trencatimons.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada